Az oldalról

Zsiráf szélárnyékban

A Zsiráf szélárnyékban című szöveggyűjtemény olyan, mint egy blog, ránézésre legalábbis, bár nem igazán akar csak az lenni, mert hírportál is. Nem érdeklik a társadalmi kötöttségek, nem foglalkozik direkt mód politikával, legalább is megpróbál. Lehet kritikus, kissé szarkasztikus, de semmiképp sem ártó, de hozzá kell tenni, hogy az írások koherenciája, konzisztenciája, relevanciája, hatékonysága, hasznossága, és hatása nem ismert. Olvasni csak saját felelősségre!!

Az oldal címe feltételezni való, sokak számára nem bír kellő komolysági faktorral, esetleg szülhet értetlenséget, sokak szerint komoly téma pörög a porondon itt, ám szakértők szerint is jobb, ha a tanulás inkább játék.

Valamint még egy nem elhanyagolható faktor az oldal arculatát érintve, a zsiráf, mint misztikus totem, és az ablak, amin átnéz. Gondolom sokaknak ismerős, és amúgy is divat a retro, és az oktatás kiemelten fontos minden tekintetben, még a saséban is, ha csipás is.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni, írni, akkor megteheted a szokásos közösségi módon, mint pl: Facebook, vagy a média gombokon keresztül.

Patai Bence
Patai Bence

Jelenleg én vagyok az egyedüli mindenese a blognak. Magamról nem terveztem sokat írni, az előbb már említett ismert oldalakon engem is megtalálsz akár a Zsiráf-on keresztül. Az oktatáshoz igen szoros kapocs fűz. Egyrészt igen sok évet jártam iskolába, másrészt az ELTE-PPK, Pedagógia szakán diplomáztam 2020-ban, mint Oktatásszervező, -fejlesztő.

Remélem tetszik az oldal! Sok cikk lehet felháborító is, de attól még igyekszik hiteles maradni.

Jó szórakozást!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top